MANİSA / KIRKAĞAÇ - İLYASLAR ORTAOKULU

İLYASLAR ORTAOKULU

İlyaslar Mah. Kırkağaç/Manisa
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.
Misyon
İleri eğitim düzeylerine ulaşabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
Başarılar
2022 ZEKA OYUNLARI TURNUVASINDA KULAMİ DALINDA İLÇE 1.LİĞİ,REVERSİ DALINDA İLÇE 2.LİĞİMİZ BULUNMAKTADIR. 2023 ZEKA OYUNLARI TURNUVASINDA REVERSİ DALINDA İLÇE 1.LİĞİ,MANGALADA İLÇE 2.LİĞİMİZ BULUNMAKTADIR.
Her saat başı ilçeden kasabaya ve kasabadan ilçeye minibüs vardır.
Öğretmenler özel araçlarıyla Kırkağaç ve Akhisar´dan gidiş geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri
İlçeye 13 km uzaklıktadır ama ulaşım sıkıntısı yoktur.Yer olarak geniş bir bahçeye sahiptir.
İl Merkezine : 75 km İlçe Merkezine : 13 km Akhisar ilçesine:25 km